23948sdkhjf

25-års jubilæum: Det skal da fejres på HI-messen

SMC Danmark er klar med masser af innovative nyheder og er særligt arrangement i anledning af virksomhedens 25 år i Danmark

I år er det 25 år siden, at den japanske SMC-koncern etablerede sig i Danmark, og den milepæl har man valgt at fejre på årets HI-messe.

- Nu er kunderne alligevel ude på tur, og derfor har vi besluttet at markere, at vi har været 25 år i Danmark ved et jubilæumsarrangement onsdag, hvor vi har inviteret vores kunder, fortæller regional sales manager Benjamin Mackenhauer.

- Det bliver uformel hygge, og vi vil gerne fortælle om de milestones, vi har nået her i landet de sidste 25 år. Og selvfølgelig også sige tak for de gode samarbejder vi har. Nogle af dem har vi haft i 25 år, og nogle endda længere, tilføjer han.

Fuld fart på produktudviklingen

Det er dog ikke kun for hyggens skyld, at SMC Danmark er at finde på årets HI-messe. Vanen tro har automationsvirksomheden en række nye produkter med, som man gerne vil præsentere for den danske industri.

- Der er fuld fart på produktudviklingen, og vi har rigtig mange nyheder med i år. Også nyheder som danske kunder måske ikke lige vil forbinde med SMC. Vi har jo 25 års jubilæum i år, og mange forbinder nok SMC med det, der er en del af vores kerneforretning, nemlig pneumatikken, forklarer Benjamin Mackenhauer, og fortsætter:

- Men SMC’s program består af meget mere end pneumatik, så det vil vi også slå et slag for på messen. Vi har nogle nyheder med på nogle temperatur-controllere, der kan holde en stabil temperatur på væsker, der kan være meget nyttig i mange industriprocesser og fjerne varmen i maskiner.

Energiregningen skal ned

Derudover fremhæver Benjamin Mackenhauer især SMC’s nye Air Management System, der overvåger maskinens drift og sænker eller slukker trykket i produktionspausen.

- Man kan monitorere det i skyen, sådan at man kan have en produktion kørende i Mexico og tilstandsovervåge det her fra Danmark, så man også kan lave forebyggende vedligehold, inden tingene går i stykker, siger han.

Ifølge Benjamin Mackenhauer taler det produkt ind i en af de mest markante trends, SMC oplever for øjeblikket, nemlig bæredygtighed, hvor det drejer sig om at spare på energien.

- Det har stort fokus, selvfølgelig for dem der skal betale elregningen, altså de danske fremstillingsvirksomheder, der bruger penge på strøm og luft. De vil selvfølgelig gerne minimere energiregningen. Det er også noget, vi hjælper kunderne med ude onsite, at nedbringe deres forbrug. Samtidig smitter det også af på de danske maskinbyggere, der i stigende grad også oplever at blive mødt med SMC’s gode produkter inden for det her felt, forklarer han.

En vigtig messe

På HI-messen præsenterer SMC Danmark sig som nævnt bredt med både de pneumatiske og elektriske bevægelsesløsninger, og det har man valgt, fordi HI er en meget alsidig messe.

- Vi rammer meget bredt her på HI. Det er en god messe, der er mange besøgende fra mange forskellige brancher, der kommer. Det er også et sted mange af vores kunder kommer forbi, så vi kan vedligeholde netværket, men vi møder jo også nye kunder. Så det er en vigtig messe for os, konstaterer Benjamin Mackenhauer.

Artiklen er en del af temaet HI-messen 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203