23948sdkhjf

Det sker: Virtuel konference om effektivisering af maskinpasning

Virksomheder over hele verden bestræber sig konstant på at øge produktiviteten og at forblive konkurrencedygtige på markedet. Men er man et maskinværksted, hvor arbejdsopgaverne ofte er farlige og hvor folk ikke står i kø for at blive ansat, kan det være en udfordring. Derudover kæmper mange steder med manglende produktionsflow, hvilket ender i nedetid og dårlig kvalitet.

Derfor giver det mening at kigge i retning af automatisering i jagten på bedre sikkerhed for medarbejderne, forbedret produktkvalitet og reducering af nedetiden. Det mener man hos Universal Robots, en af verdens største producenter af kollaborative robotter.

For at hjælpe virksomheder på vej mod en mere effektiv og sikker maskinpasningsproces, afholder Universal Robots derfor en virtuel konference den 12. oktober, som udelukkende fokuserer på maskinpasning.

Den virtuelle oplevelse ”ReAutomated”, giver indblik i, hvordan automatisering kan gøre maskinpasning i virksomheder mere sikker og øge oppetiden, da cobotten kan arbejde hele døgnet rundt.

Konferencen sendes live fra Universal Robots Center of Excellence for maskinpasning i München i Tyskland. Her vil du opleve følgende:

- Indsigtsfulde samtaler med eksperter og ledere fra industrien

- Succeshistorier fra kunder

- Live demo af UR20 robot

- Live Q&A-sessioner med brancheeksperter, som står klar til at svare på spørgsmål

Daniel Pintar, global industry segment leader for machine tending hos Universal Robots, udtaler:

- Jeg har mødt mange virksomhedsejere, som ligger søvnløse ved tanken om, at deres maskiner kunne holdes kørende i mange flere timer, hvis blot man indførte en tredje vagt. Selvom automatiserede løsninger er mere populære end nogensinde før, er der stadig mange, som er usikre på, hvordan man kommer i gang. Netop det er grunden til, at vi afholder en konference, hvor ledende eksperter på området deler den nyeste viden samt bedste tips til, hvordan man kan øge produktiviteten med automatisering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079