23948sdkhjf

Wagner leverer til et stort projekt i Norge

Maleranlæg til offshore industrien.

Wagner har haft en afgørende rolle i et større projekt i Norge. Virksomheden har leveret to af deres avancerede 2K Comfort XL-anlæg til projektet. Hos Wagner er de stolte over at kunne bidrage til dette projekt i tæt samarbejde med deres samarbejdspartner, Ventherm A/S, som har været projektansvarlige. Projektet omhandlede produktion af monopilles til vindmøller, hvor Wagner havde ansvaret for at levere anlæg, der kunne håndtere malerarbejdet på de store monopiles til vindmøllerne.

For at kunne leve op til projektets kriterier har Wagner leveret deres 2K Comfort XL-anlæg. Anlægget sikrer den nødvendige pålidelighed og er blevet udstyret med funktioner som waterline marking, topcoat og primer. Dette anlæg skal sikre, at der konstant vil blive malet med de korrekte blandingsforhold.

Til at sikre en jævn og effektiv påføring af hvert enkelt lag maling har Wagner valgt at installere deres GA400 airless automatpistol, drevet af en kraftfuld Protec 60-240 stempelpumpe. Dette er en unik og avanceret sammensætning, som sikrer, at Wagners anlæg kan leve op til de forventede kriterier for præcis og effektiv påføring af maling samt korrekte blandingsforhold.

Fakta

Wagner Spraytech Scandinavia A/S er specialister indenfor overfladebehandling, vi leverer både til Lak og pulver lige fra enkelte løsninger indenfor manuelle sprøjtepistoler og pumper, og op til fuldautomatiske lakeringsanlæg med integrerede lakeringsrobotter eller traverser.

Wagner har i dag 6 medarbejdere i Danmark.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078