23948sdkhjf

EuroBLECH 2024: The Power of Productivity

Den globale flagskibsbegivenhed indenfor pladebearbejdning forventer et stort antal gæster i år. Dette års begivenhed spreder sig over 9 messehaller på mere end 90.000 kvadratmeter og er en unik mulighed for at se den største samling af teknologi til pladebearbejdning på ét sted.

Fra d. 22. til d. 25. oktober 2024 åbner den internationale udstilling for teknologi til pladebearbejdning, EuroBLECH, for 27. gang dørene i Hannovers messehaller i Tyskland Det er verdens største messe for pladebearbejdning, som dækker hele forsyningskæden i 15 forskellige teknologisektorer. Besøgende kan se frem til en imponerende mængde live demonstrationer og verdenspremierer, og får mulighed for at udforske, vurdere og diskutere fordele og fortjenester ved specifikke teknologiløsninger til deres egne produktionsprocesser.

Live demonstrationer: Smart maskineri, værktøjer og IT-løsninger

EuroBLECH giver adskillige muligheder for at se innovativt maskineri demonstreret live. Det er værd at bemærke, at mere end en fjerdedel af de besøgende i EuroBLECH ikke besøger andre fagmesser – for dem tilbyder EuroBLECH den bedste adgang til det bredest mulige udvalg af teknologileverandører med udstillinger, der bogstaveligt talt dækker alt indenfor pladebearbejdning, bla. rør, profiler, plastikhybrider og andre relaterede anvendelser.

Nyt i 2024: Omvisninger for besøgende

For første gang kan besøgende tilmelde sig omhyggeligt tilrettelagte omvisninger. Dette års motto for EuroBlech, ”The Power of Productivity”, afspejles i den organiserede gæsteoplevelses fokus på produktivitetsfremmende teknologi. Omvisningerne omfatter 10 min. præsentation ved hvert stoppested efterfulgt af mulighed for at stille spørgsmål. Der er to forskellige omvisninger:

Omvisning 1: ”Industrial Internet of Things (IIoT)”, som dækker nøgleemner som massedata, ekstern analyse, prædiktiv vedligeholdelse, produktionsovervågning og sporbarhed af dele. Deltagerne præsenteres for forskellige produkter, værktøjer og software, som kan hjælpe med planlægning, optimering og produktionsovervågning til forbedring af produktion, effektivitet og bæredygtighed.

Omvisning 2: ”Automation and Robotics for Efficient Production” demonstrerer, hvordan integrerede, påsatte eller fritstående systemer til automatisering og robotteknologi kan effektivisere produktionsdrift for bedre bæredygtighed og produktivitet, selv for mindre partier. Dette kan være systemer til håndtering, sortering, transport, opbevaring og stabling eller robotter, kollaborative robotter og selvkørende platforme (AMR).

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062