23948sdkhjf

Producent af analyseudstyr opruster i Nordamerika

Q-Interline har udpeget John Crispin som business unit manager for Q-Interline Inc. i Nordamerika og desuden ansat en sales manager, Natalie Woodley-Glejf, for at accelerere markedsindtrængningen på det amerikanske marked.

Med John Crispin i spidsen forankrer Q-Interline organisationen i Nordamerika på samme vis som datterselskaberne i Frankrig og Tyskland, der også har lokal ledelse.

John Crispin vil referere direkte til administrerende direktør Martin R. Henriksen og bliver en del af en udvidet ledergruppe bestående af ledelsen i Danmark og Q-Interlines regionale ledere.

Etableringen af den lokale ledelse og forankring af Q-Interline Inc. sker i forbindelse med, at sales director Søren Wiborg, der hidtil har været en del af den danske ledelse, skifter branche til plastindustrien, som han tidligere har arbejdet i.

- Søren Wiborg har i knap to et halvt år med stor dedikation og kæmpe engagement opdyrket markedet og arbejdet hårdt for at lykkes med at få etableret Q-Interline i USA. Søren har skabt et stort værdifuldt netværk, etableret gode kontakter og samarbejdspartnere og opbygget en solid pipeline. Senest etablerede han Q-Interline Inc. og ansatte Q-Interlines to første amerikanske medarbejdere, siger Martin Henriksen i en pressemeddelelse.

- Q-Interline Inc. er nu etableret med et team af tre stærke medarbejdere, der er klar til at skabe succes med en lokalt forankret amerikansk organisation og stærk support fra hovedkontoret i Danmark, tilføjer han.

Q-Interline producerer analyseudstyr til fødevareindustrien.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125