23948sdkhjf

Stor industriservice-leverandør solgt

Jernbro, der er en af Sveriges førende udbydere af industriel vedligeholdelse og projekter, har været på opkøb i Danmark.

Den svenske virksomhed har underskrevet en aftale om at købe Veltec, som udbyder industriservice med betydelige aktiviteter i Norge og Danmark.

Daniel Backman, administrerende direktør for Jernbro, siger i en pressemeddelelse:

- Dette opkøb er et vigtigt skridt i vores vækststrategi. Ved at forene os med Veltec er vi bedre rustet til at imødekomme de skiftende behov blandt vores kunder i hele Skandinavien. Vi er fast besluttet på at udnytte begge virksomheders samlede ekspertise til at tilbyde uovertruffen servicekvalitet og driftseffektivitet.

Veltec, der har mere end 300 medarbejdere og mere end 50 års erfaring på tværs af forskellige industrisektorer, bringer et væld af viden og specialistkompetencer til Jernbro.

- Samarbejdet med Jernbro giver os en unik mulighed for at styrke vores serviceydelser og udvide vores markedsdækning. Sammen er vi godt positioneret til at give vores kunder i hele regionen højkvalitets industriservice, der fremmer effektivitet, sikkerhed og bæredygtighed, siger Gert Nielsen, administrerende direktør for Veltec.

Efter gennemførelse af opkøbet vil det kombinerede team drive virksomhed fra over 35 lokationer i Sverige, Norge og Danmark. Integrationen af begge teams, der består af cirka 1.300 medarbejdere, vil bidrage med ekspertise inden for industriel vedligeholdelse og projekter fra forskellige brancher og muliggøre problemfri servicelevering i hele regionen.

Veltecs historie går tilbage til 1962, hvor Brandtun Elektro AS blev etableret i Norge. I Danmark blev Veltec grundlagt i 1969 af smeden William Petersen, dengang under navnet Skandinavisk Industriservices. Siden 2018 har Veltec været en del af den tyske Plant Systems & Services-koncern.

Virksomhedens specialer omfatter blandt andet smedearbejde, konstruktion af lagertanke, røranlæg i stål, vedligeholdelse samt pumpe- og ventilservice til olie- og gasindustrien, kraftværker samt den kemiske industri. Kundelisten tæller virksomheder som Equinor, Ørsted, Haldor Topsøe, Novo Nordisk, Inter Terminals og MAN.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095