23948sdkhjf

Cutting Edge Academy skærper virksomheders konkurrenceevne

Det rigtige valg af kniv og software til tegninger kan reducere materialespild, øge hastigheden og effektiviteten i produktionen. Siden 2022 har PMH SYSTEMS afholdt Cutting Edge Academy, der er specialtilpassede kurser til industrien med fokus på at optimere industriel pladebearbejdning og produktion i paknings- og tætningsmateriale.

Effektiviteten i produktionen er tæt forbundet med valg af kniven, som skærer i materialerne samt med kvaliteten af den tegning, der ligger til grund for bearbejdningen. Ved at have kendskab til alle parametrene kan virksomhederne optimere produktionen.

På kurserne på Cutting Edge Academy får deltagerne indblik i konstruktionsteknikker, intro til konstruktionssoftware, letvægtspladens mange fordele og enkelte begrænsninger. Kurserne afsluttes med et diplom, og nogle kurser afsluttes med en test.

Sammensætningen af ekspertise inden for knivbearbejdning fra produktionssiden, kombineret med vores viden som udstyrs- og serviceleverandør skaber grundlag for at viderebringe værdifuld viden til kursisterne. Sofie Tjørnhøj Bech, Product Development Technician hos PMH SYSTEMS

Tag de rigtige valg i produktionen

Kurserne er oplagte for produktionsvirksomheder, der ønsker at optimere udstyrsanvendelse, effektivisere processer, reducere materialespild og forfine skærende værktøjer. Cutting Edge Academy tilbyder et bredt udvalg af kurser og uddannelsesprogrammer inden for konstruktionsteknikker og konstruktionssoftware. Kurserne er udviklet til virksomheder, der har udstyr til montering af knive og knivbearbejdning i pladematerialer.

”Der er meget at hente, når alle parametre i produktionen spiller. Den bedste kniv er ofte den, der skærer bedst og holder længst. Derfor kan det typisk godt betale sig at investere lidt mere i kniven, fordi det lønner sig på sigt,” siger Sofie Tjørnhøj Bech, Product Development Technician hos PMH SYSTEMS, der er leverandører af hele løsninger inden for både hardware, software, materialer og knive. 

Sofie Tjørnhøj Bech uddyber:

”Valget af kniv hænger også tæt sammen med materialevalg. Derudover spiller valg af software til tegninger også en markant rolle.”

Trækker på stor erfaring

Med Cutting Edge Academy har PMH SYSTEMS skabt et læringscenter, der leverer kurser og workshops, som kombinerer teori og praksis med fokus på konkret anvendelse og samarbejde.

“Sammensætningen af ekspertise inden for knivbearbejdning fra produktionssiden, kombineret med vores viden som udstyrs- og serviceleverandør skaber grundlag for at viderebringe værdifuld viden til kursisterne,” forklarer Sofie Tjørnhøj Bech.

Udover at være udstyrs- og serviceleverandør af højteknologisk udstyr til storformat er PMH SYSTEMS i dag også inspirator, forretningspartner, rådgiver, udvikler af digitale konstruktionsløsninger - med fokus på grøn omstilling - og leverandør af bæredygtige træfibermaterialer.

Læs meget mere på www.pmhsystems.dk

Kurser hos Cutting Edge Academy:

  • 5. september Knivkursus med Kyocera: præcision i praksis - knivbearbejdning med Kyoceraeksperter
  • 11. september EngView introkursus: basal tegning og konstruktion i CAD/CAM software EngView
  • 9. og 10. oktober EngView Superbruger kursus: Masterclass i konstruktionsdesign med Engview
  • 14. og 15. november Konstruktionsseminar med gæsteunderviser Lina Håkansson - arbejd bedre og mere effektivt med strukturelt design i den patenterede letvægtsplade Re-board

https://pmhacademy.dk/

Kilde: PMH SYSTEMS

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094