23948sdkhjf

Enabl henter ny direktør hos grossist-kæmpe

Anders Kruse skal stå i spidsen for den østjysk ingeniørvirksomhed

I starten af foråret forlod Søren Kvorning stillingen som CEO hos Enabl til fordel for en stilling som topchef hos målerproducenten Kamstrup.

I stedet satte ejer Lars Jensen sig midlertidigt i direktørstolen.

Nu kan Enabl præsentere sin nye direktør. Det bliver Anders Kruse, der kommer fra en stilling som senior vice president hos grossistkoncernen Ahlsell. Før det var han næsten 15 år hos Danfoss, hvor han senest havde titel af vice president, Danfoss floor heating and electronic controls.

- Jeg er begejstret for at blive en del af Enabl-teamet og spændt på at arbejde tæt sammen med hver enkelt af jer for at videreudvikle forretningen. At komme ind i en virksomhed med stort fokus på den grønne omstilling, en robust produktportefølje og dygtige medarbejdere er virkelig en ære for mig. Jeg ser frem til at samarbejde med jer alle for at fremme innovation og styrke vores kunders konkurrenceevne, siger Anders Kruse på Enabl's hjemmeside.

Fælles dedikation

Lars Jensen ser også frem til at få Anders Kruse i spidsen for Enabl.

- Jeg er glad for, at Anders er på linje med vores Enabl-værdier. Vores fælles dedikation til disse kerneprincipper, sammen med vores passion for vindindustrien og fokus på mennesker, sætter scenen for et succesfuldt partnerskab. Sammen med Enabl’s ledelsesteam og alle medarbejdere hos Enabl er jeg overbevist om, at vi vil drive vores virksomhed mod fremtidig vækst, siger han.

Enabl er specialiseret i produktions-, installations-, transport-, test- og serviceudstyr til vindmølletårne og monopæle, vinger samt naceller.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126