23948sdkhjf

Otte danske ventilatorer til stort spraytørringsanlæg

Den danske ventilatorproducent Barkerbille har designet og leveret tre store rustfri ventilatorer og fem mindre fra fabrikken i Holsted.

Alle ventilatorerne er nu installeret og kører problemfrit på et spraytørringsanlæg i Frankrig.

– Den store er en af de største rustfri ventilatorer, vi har solgt gennem tiden – også en af dem med flest ekstra krav, som vi har skullet leve op til, fortæller salgschef hos Barkerbille, Søren Olesen, i en pressemeddelelse.

– Alle disse otte ventilatorer er designet til brug indenfor fødevareindustrien og opfylder de høje krav, der er indenfor denne industri. Derudover har denne kunde haft yderligere særlige krav, herunder trykstødfasthed, detaljeret svejsedokumentation og specialtests, som vi ligeledes har imødekommet, forklarer Søren Olesen.

Den største af dem er en udsugningsventilator, der er udstyret med en 500 kW-motor og suger 184.000 kubikmeter luft i timen ved et tryk på 6.000 Pa. Den måler 4 meter i højden, 3 meter i bredden, 4,5 meter i længden og vejer næsten 10 tons. Den er designet til Ex II 3/- D, inkluderer CIP til nem rengøring og er udstyret med både vibrations- og temperatursensorer til overvågning.

De to andre ventilatorer er main supply fans, der leverer 71.000 kubikmeter luft i timen ved 6.900 Pa, og en procesluftventilator til 72.600 kubikmeter luft i timen ved 5.000 Pa.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11