23948sdkhjf

Dansk robotvirksomhed købt af stor maskinleverandør

Duroc Machine Tool Holding har opkøbt 51 procent af aktierne i det danske firma Robot Nordic ApS med virkning fra den 1. juli 2024.

Dette strategiske opkøb har til formål at styrke Duroc Machine Tools position som leverandør af avancerede automatiseringsløsninger og nøglefærdige projekter på tværs af de skandinaviske og baltiske markeder.

I de kommende måneder vil fokus være på at integrere de to virksomheder med henblik på at sikre en problemfri overgang.

Anders Martiny, den tidligere eneejer af Robot Nordic, vil fortsætte som administrerende direktør, hvilket sikrer kontinuitet i ledelsen og en jævn overgang i den nye konstellation.

- Vi er meget glade for opkøbet af Robot Nordic ApS, da det styrker Duroc Machine Tools position på det skandinaviske og baltiske marked, udtaler Søren Gerber, administrerende direktør for Duroc Machine Tool i en pressemeddelelse.

- Vores fælles vision og kombinerede kompetencer vil fremme innovation og skabe betydelig værdi for vores kunder, tilføjer han.

Anders Martiny, administrerende direktør for Robot Nordic, tilføjer:

- Dette opkøb er en fantastisk mulighed for Robot Nordic og vil uden tvivl styrke vores markedsposition. Vi vil nu kunne fokusere mere på standardiserede løsninger samtidig med, at vi fortsat tilbyder unikke robotapplikationer. Vores stærke software- og brugergrænsefladekapacitet vil også åbne nye markeder sammen med Duroc Machine Tool. Vi vil fortsat tage eksterne projekter ind, hvilket giver os mulighed for at udforske og innovere på nye områder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064