23948sdkhjf

Underleverandør dropper samarbejde på grund af Nordic Waste-milliardær

Den netop afgåede formand for DI Randers Norddjurs, Per Hastrup, har været en skarp kritiker af selskabet United Shipping & Trading Company, der ejede Nordic Waste – og ikke mindst af selskabets ejer, mangemilliardæren Torben Østergaard-Nielsen.

Til daglig er Per Hastrup direktør og medejer hos Prodan, og det er i skikkelse af dette, at han nu sætter ekstra handling bag sin kritik. Det skriver Randers Amtsavis.

Prodan har nemlig opsagt sit samarbejde med skrotgiganten H.J. Hansen Recycling og i stedet indgået et samarbejde med Stena Recycling. Det skyldes, at Torben Østergaard-Nielsen sidder i bestyrelsen hos H.J. Hansen Recycling, og det har skrotgiganten ikke tænkt sig at lave om på.

- Det er ikke mange penge, der er mellem os og vores skrotaftager, men vi må alle gøre, hvad vi kan, når der er nogle, der ikke opfører sig ordentligt. Vores nye aftale med Stena er ikke mere fordelagtig end vores nuværende med H.J. Hansen. Det er ikke noget, vi laver penge på, det her, siger Per Hastrup til Randers Amtsavis.

Han beskylder Torben Østergaard-Nielsen for at løbe fra regningen fra det omfattende jordskred hos Nordic Waste i 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094