23948sdkhjf

Nordvestjysk smedevirksomhed investerer og udvider maskinparken

Baykal 200 ton. Det er navnet på den seneste investering hos TVT Group i Bedsted i Thy.

Den nye maskine blev taget i brug omkring sommerferien, og kunderne har taget rigtig godt imod TVT’s seneste investering i en kantpresser.

- Vi havde godt nok en kantpresser, men den var gammel, slidt og levede ikke op til nutiden. og fremtiden. Det gør den nye kantpresser, der blandt andet har automatisk bukkehjælp. Samtidig er den udstyret med laser grade-måling, og det gør altså en kæmpe forskel i forhold til den gamle, fortæller Kristian Wind Hornstrup i en pressemeddelelse

Han ejer sammen med Jesper Thousgaard og Jesper Lovmand TVT – VVS, Industri & Stål.

Købet af kantpresseren har været en helt naturlig del af TVT’s udvikling af maskinparken. I 2023 købte TVT nemlig en fiberlaserskærer.

- Med kantpresseren er vi helt up to date og kan levere hele pakken til vores kunder, forklarer Kristian Wind Hornstrup.

Kan løse flere opgaver

Kristian Wind Hornstrup har set frem til at præsentere kantpresseren for både nuværende og kommende kunder.

- Med den nye kantpresser kan vi byde ind på endnu flere opgaver og løse flere forskellige opgaver. Og det er uanset, om det er en husejer, der skal have løst en enkelt opgave, eller større virksomheder, der skal have 50-100 eller 1.000 emner, siger medejeren af TVT – VVS, Industri & Stål, der samtidig slår fast, at der ikke er ændret noget som helst, når det handler om et af firmaets største styrker.

- Vores omstillingsparathed og leveringstid er jeg altså stolt af. Vi er altid klar, hvis det brænder på for nogen af vores kunder. Så står vi klar til at hjælpe med levering fra dag til dag, siger Kristian Wind Hornstrup.

Komplet løsning

Som nævnt har kantpresseren 200 ton pressekraft og en bukkelængde på tre meter.

- Maskinen er udstyret med laser grade-måling og automatisk bukkehjælp, og det sikrer en utrolig præcision og høj kvalitet. Derfor er den ideel til en bred vifte af bukkearbejde, og det er både simple og komplekse, lyder det fra Kristian Wind Hornstrup.

Sammen med TVT – VVS, Industri & Ståls fiberlaserskærer kan firmaet nu tilbyde en komplet løsning inden for både skæring og bukning af metal.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125