23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny afdelingsleder hos Process Engineering

Per 1. september 2024 er Lotte Strange Kjær blevet ansat som afdelingsleder i Process Engineerings afdeling i Aalborg. Her skal hun have særligt fokus på Energy & Renewables-området.

Lotte Strange Kjær er uddannet civilingeniør, cand.polyt. i energiteknik med speciale i termisk energi og procesteknik fra Aalborg Universitet. Tidligere har hun arbejdet som blandt andet projektleder, salgschef og salgsingeniør og har både national og international erfaring.

Hun startede sin karriere som salgsingeniør hos National Instruments først i Sverige og senere i Storbritannien. Her arbejdede hun med salgsprojekter og havde tæt kundekontakt. Herefter kom hun til Xylem Water Solutions i Storbritannien, hvor hun arbejdede med salg og teknisk rådgivning af pumper, forretningsudvikling med kunder, opsøgende salg og udbygning af eksisterende kundegrundlag, samt design og konfiguration af CRM-system.

Senest kommer hun fra Verdo Energy Systems i Danmark. Her har hun arbejdet både som salgschef for Automation, hvor hun udviklede forretningssegmentet inden for automationsydelser i energiforsyningssektoren, og efterfølgende som projektleder af store og komplekse energiprojekter.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094