23948sdkhjf

Metalindustrien stiller med stærkt hold til Worldskills

Den 10. september ruller Worldskills af stablen i den franske by Lyon.

Her mødes en række af verdens mest talentfulde håndværkere, og Danmark er repræsenteret i 18 forskellige fag, med i alt 19 deltagere.

– Vi er megastolte over at sende det danske Skillslandshold til WorldSkills. De unge er superdygtige, og har trænet og forberedt sig som topidrætsfolk op til en international konkurrence. Skillslandsholdet er fantastiske rollemodeller, der viser, vi har en stor gruppe unge med ambitioner og talent, der gerne vil udvikle sig selv og deres fag. Vi ved, konkurrencerne bliver hårde til WorldSkills, men de unge danske håndværkere er klar til at vise, hvad de kan. Vi hepper på dem, siger formand for SkillsDenmark, Søren Heisel, i en pressemeddelelse.

Metalindustrien er stærk repræsenteret med hele fem deltagere inden for fagene automatiktekniker, industritekniker fræsning og drejning samt smede. Se hvem der er med nederst i denne artikel.

En af deltagerne er Jakob Østergaard Nielsen, der er i lære som smed hos Damgaard Metal.

- Min træning forgår på Hansenberg. Jeg træner intensivt det meste af tiden efter arbejde. Men meget af det, jeg laver på min arbejdsplads, er også relevant træning. Og jeg har fuld opbakning og interesse fra mesterens side – de er med mig hele vejen, siger han.

Worldskills slutter den 15. september.

Se metalindustriens fem deltagere i galleriet herunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.704