23948sdkhjf

Svenskere køber dansk kølevirksomhed

Francks Kylindustri har indgået en aftale om at købe Svedan Industri Køleanlæg, der er leverandør af industrielle køle- og varmeløsninger. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Den svenske koncern har i forvejen danske afdelinger i Randers, Vamdrup og Hanstholm og kan altså nu supplere med Svedans afdeling i Greve.

Opkøbet er i tråd med Francks ambition om at blive en af de førende danske leverandører af køleinstallationer og accelerere yderligere organisk og opkøbsmæssigt vækst i Danmark.

- Vi er begejstrede for at styrke vores position på det danske marked gennem opkøbet af Svedan, en førende leverandør af industrielle køle- og varmeinstallationer i Danmark. Svedan har et velfortjent ry for ekspertise inden for køleindustrien med en historie om at levere innovative løsninger og ekstraordinære tjenester til sine kunder, siger Sören Jensen, administrerende direktør for Francks Kylindustri, og fortsætter:

- Vi er overbeviste om, at vi sammen kan opbygge en stærk platform, der muliggør udveksling af ressourcer, kapaciteter og tekniske kompetencer, som i sidste ende vil føre til accelereret organisk og akkvisitiv vækst. Det er spændende at fortsætte den fremtidige rejse sammen og danne den førende danske køle- og varmespecialist.

Svedan blev etableret i 1976 af Helge Böckhaus, der satsede på levering af køleanlæg til industri med kompressorer fra ABB-Stal i Sverige. Virksomheden omsætter i dag for cirka 66 mio. kr.

- Vi ser frem til at slå os sammen med Francks Kylindustri, en virksomhed der deler vores engagement i innovation og ekspertise inden for køleinstallationsbranchen. Vi glæder os til at udnytte vores fælles ekspertise, erfaring og synergier til at opbygge den førende specialist inden for industriel køling og opvarmning i Danmark. Vi er begejstrede for fremtiden, og hvad vi vil opnå sammen på vores fortsatte vækstrejse, siger Peter Anskjær, CEO i Svedan.

Francks Kylindustri er en af Nordens førende specialister inden for industriel og kommerciel køling med over 50 kontorer og over 600 medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111