23948sdkhjf

Amada udvider produktionsfaciliteter

Amada Automation Europes har indviet nye produktionsfaciliteter i Bennäs i Finland

Udvidelsen af ​​faciliteterne, som har taget næsten to år at færdiggøre, har næsten fordoblet Amada Automation Europes (AAE) produktionskapacitet. Fabrikkens areal er øget fra tidligere 10.800 kvadratmeter til mere end 19.500 kvadratmeter.

Selve udvidelsen var nødvendig på grund af koncernens voksende europæiske salg og øget ordretilgang. Det er også en langsigtet investering, der over de næste fem-seks år kan give op mod 100 nye arbejdspladser hos AAE.

I planlægningen af ​​projektet var der fokus på både at øge fabrikkens kapacitet og effektivitet, samt at sikre AAE’s langsigtede mål om klimaneutral produktion. I projektet er der bygget fire nye områder, som alle er forbundet med de oprindelige fabriksbygninger. Foruden et nyt logistikcenter er byggeriet af en ny samlingshal, malerplads og kontorer blevet realiseret.

AAE har også investeret meget i ny teknologi. For eksempel har en ny fuldautomatisk pulverlakeringslinje nu erstattet den tidligere vådlakeringsproces. Den komplette linje, som omfatter en robotblæsningscelle, pulverlakering og en hærdeovn, gør det muligt for AAE at pulverlakere alt fra mindre komponenter til komplette rammer i én kontinuerlig proces. Miljømæssigt har AAE nu ikke blot fjernet alle malingsopløsningsmidler, hærdeovnen er også drevet med biogas, og den overskydende energi derfra genbruges i fabrikkens varmesystem.

Et andet eksempel er indbygningen af ​​en ny svejserobotcelle, som håndterer og svejser store genstande såsom maskinrammer. Som følge heraf ses effektivitetsgevinster i produktionsflowet, for eksempel besparelser på 10 timer per automatiseringstårn, samt ergonomiske forbedringer af medarbejderens arbejdsmiljø.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11