23948sdkhjf

Redskabsproducents brand solgt

Kongskildebrandet har fået nye ejere

Tidligere fremgik det af artiklen, at Kongskilde var en danskejet producent, men danske DLG solgte i 2017 landbrugsdivisionen til CNH Industrial og har siden da været på udenlandske hænder. Tidligere fremgik det af artiklen, at der var tale om en produktion, som var blevet solgt. Salget indebærer imidlertid brandnavn, tegninger og rettigheder til landsbrugsmaskiner.

Redskabsbrandet Kongskilde, der indtil begyndelsen af august var ejet af CNH Industrial, har skiftet i ejer, skriver AgriWatch.

Det italiensk-amerikanskejede CNH Industrial, der blandt andet producerer redskaber til jordbearbejdning og plantepleje under Kongskildenavnet, har solgt brandet, bekræfter CNH Industrial.

"CNH har solgt Kongskilde-brandet og de relaterede aktiver til Seko Industries. Beslutning flugter med virksomhedens strategi om at koncentrere sine kerne landbrugs brands og deres produktporteføljer,” siger CNH Industrial i et skriftligt svar til AgriWatch.

Det drejer sig om brandnavn, tegninger og rettigheder til landbrugsmaskiner, samt fabriksmaskiner osv. fra en fabrik i Polen.

Seko Industries er en italiensk maskinproducent.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08