23948sdkhjf

Efter nedlukning af Jensen Metal: Nu skal aktiverne på auktion

Efter 40 år i branchen har meddelte Jensen Metal i starten af sommeren at man ville indstille alle aktiviteter i Danmark.

Som følge heraf sælges virksomhedens samlede maskinpark, varelager og værktøj på en omfattende onlineauktion hos Auktionshuset Dab.

Jensen Metal, der har haft base i Hasselager syd for Århus, har ikke kunnet finde en køber, der kunne fortsætte driften på en rentabel måde. Derfor er det blevet besluttet at afvikle den danske del af virksomheden.

En af Auktionshuset Dabs samarbejdspartnere har opkøbt alle driftsmidlerne fra Jensen Metal og sælger dem nu på auktion hos auktionshuset.

- Det er vores samarbejdspartner fra år tilbage, som står med driftsmidlerne nu, og vi i Auktionshuset er naturligvis glade for denne mulighed, og vi ser frem til nogle spændende auktioner, siger Jens Poulstrup fra Auktionshuset Dab i en pressemeddelelse.

Der er nu tre aktive auktioner på Auktionshusets hjemmeside, men der forventes at komme flere i løbet af efteråret.

Nordens tidligere største kantpresse

Auktionerne byder på et bredt udvalg af maskiner og udstyr, der blandt andet har været anvendt til komplekse løsninger i rustfri stål og aluminium. Heriblandt en kantpresse, som var den største af sin slags i Norden, da den blevet produceret i halvfemserne.

Jensen Metal har to lokationer i Århus, hvor driftsmidlerne fra én af lokationerne er tilgængelige på Auktionshuset Dabs hjemmeside nu. Midlerne fra den anden lokation forventes at være tilgængelige i løbet af september måned.

Første del af de tre auktioner over Jensen Metal udløber den 26. september. Herefter vil de to andre auktionsdele udløbe den 27. september og den 28. september.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125