23948sdkhjf

Overfladebehandler køber op og skifter navn

Bjerringbro Fornikling har gennem mere end 80 år lavet overfladebehandling til produktionsindustrien i Danmark.

Nu skifter den veletablerede virksomhed navn til Galvanotek A/S, samtidig med opkøbet af M. Lange Galvavo.

Navneskiftet er en markering af, at Bjerringbro Fornikling inden for de seneste tre år har været gennem et generationsskifte og fået to nye ejere, Morten Bondgaard Godsk og Sune T. Tougaard.

- Trods ændringen af navnet er vores kommende strategi skabt med hensyn til og stor respekt for den tradition, der har været fundamentet for vores virksomhed. Med dette skift træder vi ind i en moderne og digital tid. Derfor har vi ligeledes udviklet en helt ny visuel identitet og fået en ny hjemmeside, som skal afspejle vores værdier om innovation og høj kvalitet, fortæller Galvanoteks ejer og direktør, Morten Bondgaard Godsk, i en pressemeddelelse.

Den omfattende rebranding har fundet sted over flere måneder og beror på grundige analyser, så Bjerringbro Forniklings ånd og værdier videreføres i en ny æra.

- Det har ligeledes stor betydning for os, at vores nye navn bedre kan kommunikere virksomhedens specifikke kompetencer og ikke mindst vores høje tekniske niveau. Galvanotek er en sammentrækning af galvano (elektrolytisk) og teknik, som både forklarer det, vi laver, og samtidig signalerer, at vi opnår høj kvalitet ved brug af avancerede teknologier. Det er et mere internationalt navn, der tager virksomheden fra et regionalt plan til et mere nationalt og internationalt plan, hvilket passer bedre til de kunder, vi har i dag, fortsætter Morten Bondgaard Godsk.

Samtidig med rebrandingen overtager Galvanotek per 30. september 2024 Randers-virksomheden M. Lange Galvano ApS.

- Med dette opkøb styrker vi vores position yderligere. Vores fælles værdier og høje standarder sikrer, at kunderne fortsat vil modtage den kvalitet, de forventer, samtidig med at vi nu kan tilbyde endnu flere løsninger og udvide vores ekspertiseområder, forklarer medejer Sune T. Tougaard.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065