23948sdkhjf

Robotvirksomhed får tilført kapital og kendt medejer

Peter Grøftehauge skal være med til at kommercialisere Blue Atlas Robotics

Den fynske robotvirksomhed Blue Atlas Robotics har fået ny medejer og dermed også ny kapital ind.

Det er rigmanden Peter Grøftehauge, der leverer IT-løsninger til brugte biler i virksomheden Autorola, som er ny medejer i Blue Atlas Robotics.

Med investeringen vil virksomheden, der leverer robotter til undervandsundersøgelser, styrke vækstplanerne og kommercialisere produktet.

- Med Peter Grøftehauge på holdet står vi nu endnu stærkere i forhold til at kunne indfri vores ambitioner om at vokse og indtage nye markeder. Vi har i forvejen et stærkt teknologisk fundament, og med Peters kommercielle ekspertise ser jeg frem til en spændende vækstperiode. Vi har nu samlet et virkelig stærkt team, og jeg ser frem til, at vi sammen tager Blue Atlas Robotics ud til kunderne, udtaler CEO, Sofie Hansen, i en pressemeddelelse.

Den nye medejer mener også, at der er et stort potentiale i Odense-virksomhedens teknologi.

- Jeg investerer kun i virksomheder, der ligger forrest inden for deres branche. Teknologien skal skabe værdi for kunderne, og når den er på plads, kan vi sammen realisere virksomhedens vækstplaner, lyder det fra Peter Grøftehauge.

Af CVR fremgår det, at Peter Grøftehauge gennem selskabet PG Development nu ejer 10-14,99 procent af Blue Ocean Robotics. Parterne har ikke løftet sløret for, hvor mange penge han har smidt i virksomheden.

Majoritetsejeren i Blue Atlas Robotics er Esben Østergaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063