23948sdkhjf

Ahlsell åbner kæmpe håndværkerbutik

Ahlsell Danmark fortsætter oprustningen og åbner nu en ny butik i hovedstadsområdet

Håndværkerne i Region Hovedstaden får nu mulighed for at handle i en ny, moderne butik med et langt større udvalg, end de er vant til.

Torsdag morgen åbnede Ahlsell Danmark en håndværkerbutik med flere end 15.000 varenumre på hylderne i Vallensbæk.

Etableringen af den 2.050 kvadratmeter store håndværkerbutik, er et led i Ahlsell Danmarks ambitiøse strategi om at blive førende på det danske marked efter overtagelsen af Sanistål i 2023. Ahlsell Danmark har i alt 24 håndværkerbutikker i Danmark samt to køleteknikbutikker og 10 selvbetjeningsbutikker.

Mange hundrede kunder og samarbejdspartnere deltog torsdag i åbningsfesten, som begyndte til butikkens åbningstid klokken 6. Leverandører stod klar med tilbud i dagens anledning, og gæsterne kunne få lidt at spise og drikke, deltage i konkurrencer og møde racerkører Ronnie Bremer og hans KTM GT2 racerbil.

- Med åbningen af butikken får vi en markant større tilstedeværelse i hovedstadsområdet. I en butik med over 15.000 varenumre bliver det lettere for håndværkerne at samle deres indkøb ét sted, og det ved vi, at kunderne sætter pris på. Udover produkter indenfor blandt andet VVS, vand og afløb, teknik og værktøj har vi tilføjet køleteknik, som mange kunder har efterspurgt, siger salgsdirektør Peter von der Hude, der er ansvarlig for Ahlsell Danmarks butikker.

Ahlsell Danmark har den nordiske Ahlsell-koncern i ryggen og har derfor været i stand til at udvide sit sortiment betydeligt.

- Udover køleteknik har vi for nylig udvidet med et komplet sprinklersortiment, og butikken i Vallensbæk får også produkter indenfor brandsikring på hylderne. Vi har desuden planer om at lave en ”shop i shop” med arbejdstøj fra Bacher Work Wear, som Ahlsell opkøbte i foråret, siger Peter von der Hude.

Løbende modernisering af butikker Ahlsell har for nylig åbnet en ny, stor håndværkerbutik i Risskov og givet sin håndværkerbutik i Åbyhøj et markant løft. Koncernens andre butikker i Danmark bliver løbende moderniseret og får flere tusinde nye varer på hylderne – herunder Ahlsells egne mærkevarer, men også for eksempel sprinklere, el med videre.

- Den nye butik i Vallensbæk er et godt eksempel på, at vi sætter handling bag ordene, og vi har store forventninger til implementeringen af vores vækstplan for de kommende år. Væksten skal skabes gennem en styrkelse af vores butikker, digitale salgskanaler og gennem opkøb. Vi vil være med helt i front på det danske marked, siger CEO Claudio Christensen fra Ahlsell Danmark.

Ahlsell Danmark er en del af den nordiske koncern Ahlsell, som købte 13 virksomheder i Danmark, Sverige og Norge i 2023. To af opkøbene fandt sted i Danmark, hvor Ahlsell købte KJV, der blandt andet sælger skærende værktøjer, og Bacher Work Wear, der er førende indenfor arbejdstøj og profiltøj.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11