23948sdkhjf

Nyt om navne: Jack skifter Berlin ud med jysk smedevirksomhed

Claus Marcussen og Joakim Hornemann, indehaverne af Grønning Smede- og Maskinforretning, har rigtig mange jern i ilden.

Et af de steder, de gennem lang tid har haft planer om at give et løft, er webshoppen.

- Hvis vi skal passe vores grundforretning, nåede vi frem til, at en anden skulle tage over på det med at få vores webshop til at spille og fremstå mere professionel, siger Claus Marcussen.

Jack Haahr Andersen havde allerede taget springet og var flyttet tilbage til Danmark efter en periode i udlandet, da muligheden for at blive webmedarbejder dukkede op.

Tilfældet ville, at jobbet i Grønning ikke blot matchede hans færdigheder, men også passede perfekt til hans nylige beslutning om at vende hjem.

Sidst ind, først ud

Under ansættelsesprocessen blev det hurtigt klart, at kemien mellem Jack og Grønning Smede- og Maskinforretning var helt i top.

- Jeg flyttede til Berlin for to år siden, da jeg fik job med international markedsføring af biobrændstof indenfor motorsport. Men på grund af nedskæringer blev jeg afskediget efter fem måneder. Jeg blev desværre ramt af det, der hedder sidst ind, først ud, fortæller Jack Haahr Andersen.

Han blev boende i den tyske hovedstad på grund af én ting.

- I Berlin gælder en lejekontrakt i minimum to år, så jeg var nødt til at finde et job, der kunne betale huslejen, og det blev til halvandet år hos en af verdens største hotelkæder, siger han.

Det var ikke hotelbranchen, der trak i Jack Haahr Andersen, der har en master i sport business management fra International University of Monaco. Salling, Skive, Grønning og det alsidige arbejde med at optimere smede- og maskinforretningens webshop passer bedre til ham.

- Selvom arbejdet på hotellet som sådan ikke havde relevans for min uddannelse eller det felt, jeg gerne ville arbejde med, var det en god platform for at lære, hvordan man skal agere i en multikulturel virksomhed, og hvordan man driver en servicevirksomhed på højeste niveau. Men jeg har sideløbende holdt mig ajour med markedsføring, da Berlin tiltrækker mange kreative virksomheder og personer indenfor markedsføring og online handel, fortæller han.

En næsten død hjemmeside

Den hjemmeside, Jack Haahr Andersen får ansvaret for, har eksisteret i flere år, men Claus Marcussen fortæller, at der ikke har været meget liv på siden.

- Den har nærmest ligget død. Planen er, at der skal være lige så meget liv i webshoppen som i vores fysiske butik. Varerne skal støves af, og de skal præsenteres mere lækkert med billeder, videoer og så videre, siger han og understreger, at Grønning Smede- og Maskinforretnings webshop skal være andet og mere end bare et udstillingsvindue.

- Hvis hr. og fru Jensen eller en familie, der driver et hobbylandbrug ved siden af deres job, sidder en aften og har svært ved at finde det, de skal bruge, i webshoppen, kan de ringe til mig. Så hjælper jeg dem videre, for den personlige service er vigtig for os, og det bliver aldrig sådan, at en kunde kun kan komme til at skrive til eller snakke med en robot for at få hjælp, siger Jack Haahr Andersen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078