23948sdkhjf

Maskinfabrik markerer næsten 80 år i branchen med navneskift

Gustav Østergaard Maskinfabrik skifter navn til Bending Technology Denmark A/S, en ændring, der er trådt i kraft den 1. oktober.

Navneskiftet og rebrandingen sker efter næsten 80 år i stål- og valsebranchen og markerer et nyt kapitel for virksomheden.

Bending Technology Denmark forbliver ejet og ledet af Asger Andersen og Kristian Høy Andersen, som fortsat vil stå i spidsen for driften.

En moderne valsevirksomhed med internationalt fokus

Det nye navn er et led i virksomhedens strategiske plan, der sigter mod at styrke markedspositionen og i endnu højere grad afspejle deres kernekompetencer.

- Bending Technology Denmark A/S vil fortsætte med at levere samme høje kvalitet og service, som vores kunder og partnere har tillid til. Intet ændrer sig her. Navneændringen, sammen med en styrket digital profil, skal dog hjælpe os med at positionere os endnu stærkere, både nationalt og internationalt, siger CEO Asger Andersen i en pressemeddelelse.

En ny æra

Det nye navn, Bending Technology Denmark, skal afspejle virksomhedens ekspertise inden for valsning af stål- og aluminiumsprofiler. Gennem årene har fokus udviklet sig fra traditionelt smedearbejde til at omfatte avancerede valseprocesser.

Fremover vil det primære fokus være på fortsat udvikling af innovative løsninger inden for stålvalsning og især aluminiumsvalsning – og dette skift skal rebrandingen også signalere.

- Vi har brugt mange år på at styrke og udvikle vores interne processer, så vi kan imødekomme vores kunders mange forskellige og til tider komplekse behov. Nu er det tid til, at vi også fortæller denne historie til omverdenen og viser, hvad vi er dygtige til, siger produktionschef Kristian Høy Andersen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109