23948sdkhjf

Dansk teknologi til arabisk materialeforskning

Fom Technologies har fået en ordre på en specialfremstillet laboratoriemaskine fra Technology Innovation Institute i De Forenede Arabiske Emirater.

Kontrakten er blevet realiseret gennem Fom Technologies’ mellemøstlige distributør Integrated Scientific Solutions, og repræsenterer det andet salg, efter partnerskabet for nyligt blev etableret.

Technology Innovation Institute er en del af Abu Dhabi-regeringens Advanced Technology Research Council, som fører tilsyn med teknologiforskning i Emiratet.

Der er tale som Fom Technologies’ flagskibsmaskine; Fom AlphaSC slot-die coater, der leveres i en skræddersyet version. Maskinen bruges ved udvikling og produktion af banebrydende teknologier, blandt andet inden for solenergi.

- Hos Fom ser vi et stort potentiale for, at vores teknologi bliver anvendt indenfor R&D-fasen og derefter som en del af opskalering til produktion. Mellemøsten er en hurtigt bevægende, innovativ del af verden, hvor clean energy-adoption for nyligt er begyndt at vinde indpas, og som nu ligger højt på dagsordenen. En spændende og positiv udvikling for Fom, siger administrerende direktør for Fom Technologies, Michael Stadi, en meddelelse til First North-børsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062