23948sdkhjf

Rørproducent fyrer 110 i Østjylland

Wavin, der producerer plastrør, som primært benyttes til dræning og vandforsyning, omstrukturerer.

Den traditionelle plastproduktion, der udgør en markant del af Wavins produktion på fabrikken i Hammel, vil i løbet af de kommende år blive flyttet til andre lokationer i Europa.

Hammel forbliver europæisk kompetencecenter for VVS-sortimentet, så der vil fortsat være dansk produktion af VVS-løsninger. Samtidig styrkes logistikdelen, så forsyningen til både Danmark og de øvrige nordiske markeder centreres i Hammel.

Hver tredje stilling forsvinder

Omstruktureringerne kommer dog til at koste cirka 110 arbejdspladser i Hammel. Disse forventes at blive nedlagt løbende over en flerårig periode. I dag beskæftiger Wavin Danmark knapt 300 medarbejdere.

- Vi er kede af at skulle flytte produktionen i Hammel, fordi det betyder, at vi vil være nødt til at sige farvel til gode kolleger og også på grund af den påvirkning det vil få på lokalsamfundet. Vores primære fokus vil derfor være på at støtte medarbejderne i overgangsperioden, udtaler Henrik Falck, administrerende direktør hos Nordisk Wavin, på virksomhedens hjemmeside.

Udflytningen sker som et resultat af moderselskabet Orbia B&I’s løbende arbejde med at optimere udnyttelsen af produktionskapaciteten og sikre en konkurrencedygtig virksomhedsdrift.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063