23948sdkhjf

FLSmidth-direktør undskylder, efter medarbejdere blev kaldt for ”papirskubbere”

Der skal være færre ansatte i FLSmidths hovedkvarter i København. Ingeniørvirksomheden er i færd med at sælge sine Cement-aktiviteter fra, og har sat en transformation i gang, der skal gøre virksomheden mere agil i fremtiden.

Derfor afholdt ledelsen for nyligt et orienteringsmøde for medarbejderne, hvor man blandt andet eksemplificerede transformationen med, at koncernens interne rapportering er for tung, og at man derfor blandt de administrative medarbejdere skal have færre ”papirskubbere” i hovedkvarteret i København. Det skriver Finans.

Det faldt i den grad medarbejderne for brystet, og de har efterfølgende sendt et brev til ledelsen, hvor de giver udtryk for, at de oplever kaos og mangel på struktur, og at de ser det som en metode til at få medarbejdere til at sige op.

I ledelsen lægger CFO Roland Andersen sig fladt ned, efter det tumultariske møde.

- Jeg er helt enig med dem i, at man ikke skal nedgøre medarbejdere. Det er uacceptabelt. Vi tager kritikken alvorligt og må konstatere, at vores kommunikationsform skal justeres på baggrund af denne her kritik, siger han til Finans.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14