23948sdkhjf

Maskinhandler klar til tysk metalmesse

IP Maskiner bruger Euroblech-messen som et alsidigt udstillingsvindue overfor virksomhedens danske kunder

Når Euroblech løber af stablen den 22.-25. oktober, vil en del danske besøgende traditionen tro søge mod Hannover for at se det nyeste, den pladebearbejdende industri har at byde på.

Det får naturligvis også en del danske maskinhandlere til at søge mod messen.

Én af disse er IP Maskiner. Hadsten-virksomheden har ikke egen stand på messen, men det har til gengæld fem af de agenturer, virksomheden repræsenterer.

Bredt sortiment

Selvom IP Maskiner primært opererer på det danske marked, er det essentielt at deltage i den internationalt anerkendte messe, fortæller Frederik Angel, der ejer IP Maskiner sammen med sin bror Andreas Angel.

- Vi anvender messen som en væsentlig platform til at fremvise vores løsninger. Mens vi deltager i mindre danske messer som VTM, ser vi, at mange af vores kunder foretrækker Euroblech-messen, forklarer Frederik Angel.

- Det giver os mulighed for at præsentere et bredere spektrum af maskiner og løsninger fra vores agenturer, der fremviser deres mest innovative produkter til messen, tilføjer han.

Fokus på pladelaserskæring

IP Maskiner repræsenterer blandt andet Ficep, Boschert, Schiavi, BLM Group, Astes4 og Stierli-Bieger, og man vil derfor kunne møde den danske maskinleverandør på alle fem stande i Hannover.

- Vi har især stor interesse i BLM’s nye LS7 pladelaser, som nu er opgraderet med en 20 kW fiberkilde. Dette er et område, vi tidligere har været udfordrede på i forhold til konkurrencen, men med denne opgradering skifter vi gear og sætter yderligere fokus på pladelaserskæring, fortæller Andreas Angel.

- LS7 pladelaseren kan integreres med Astes4’s sorteringssystem, som giver en fuldautomatisk løsning med stort potentiale for fremtiden. På Euroblech vil Astes4 præsentere modellen “Sortpro”, som vi ser frem til at udforske yderligere. Derudover vil vi naturligvis også fremvise den nyeste teknologi inden for både rørlaserskæring og rørbukning fra BLM, hvor vi fortsat ser stor efterspørgsel, fortsætter han.

Skræddersyede løsninger på tværs

IP Maskiner forventer at møde mange danske kunder på messegulvet i Hannover, men messen skaber også en unik mulighed for at opnå synergi mellem virksomhedens agenturer, som er repræsenteret på messen.

- Vi oplever ofte, at vores kunder, der har investeret i én type maskine, også har behov for supplerende løsninger. På messen kan vi nemt tage dem fra en stand til en anden og præsentere relevante produkter såsom afgratere og kantpressere, som understøtter deres produktion og sikrer et komplet setup, forklarer Frederik Angel.

Avancerede bearbejdningsanlæg 

Dermed ved Frederik og Andreas Angel på forhånd, at de kommer til at gå rigtig mange kilometer i hallerne i Hannover, for udover BLM Group, er der meget at byde på fra de andre agenturer.

IP Maskiner fremhæver Boscherts nye løsninger inden for revolverstansere, der primært henvender sig til facadevirksomheder med begrænset erfaring inden for CNC-maskiner. Maskinerne er enkle at programmere og giver en økonomisk overkommelig indgang til revolverstansning i produktionen. Derudover fremhæves Ficeps avancerede kombianlæg, som optimerer hele bearbejdningsprocessen, fra materialet indføres til det står færdigbearbejdet – boret, fræset, markeret og klar til svejseforberedelser.

- Vores norditalienske producent Ficeps integrerede bore/save-anlæg og bore/skære-anlæg gør det muligt at håndtere hele processen i én samlet arbejdsgang – fra boring, fræsning og markering til svejseforberedelser. Dette reducerer den samlede produktionstid og optimerer flowet betydeligt, så der er vi blevet væsentlig hurtigere, end vi har været hidtil, afslutter Frederik Angel.

Euroblech åbner tirsdag den 22. oktober og slutter fredag den 25. oktober.

Se mere om messen

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064