23948sdkhjf

Ingeniørvirksomhed runder kvart århundrede

1. november er det 25 år siden, at Process Engineering så dagens lys og startede sit arbejde som rådgivende ingeniørfirma.

Det hele startede med to mand bag roret på et lille kontor i Fredericia, der så behovet for et firma, som med kort varsel kunne træde til og hjælpe små og store virksomheder i procesindustrien. Siden er der kommet både flere medarbejdere, kontorer og projekter til.

- Det har været en spændende rejse, vi har været på – og stadig er på – i Process Engineering. Det, der kendetegner de sidste 25 år, er vækst. Da vi startede tilbage i 1999, var vi kun to. Der er sket mange ting gennem årene, hvor vi blandt andet er blevet flere ansatte, i dag cirka 100 medarbejdere, vi har løst og deltaget i mange spændende projekter, og vi har fået flere kontorer i både ind- og udland, fortæller CEO Poul B. Jakobsen i en pressemeddelelse.

- I 2019 åbnede vi vores første udenlandske kontor i Oslo i Norge. I 2022 åbnede vi et kontor i Holland i Den Bosch. Senest har vi fået et kontor i Esbjerg i Danmark. Vi har altid haft stort fokus på at vækste, Samtidig er vi gået fra at have mange opgaver af mindre omfang til at have store projekter på hele og halve år. Særligt projekter med fokus på den grønne omstilling både på de nye fødevarer og på energioptimering af eksisterende anlæg, samt de nye energiformer. Generelt har ingrediensproduktionen og genanvendelse af affaldsstrømme haft fokus de senere år, tilføjer han.

I forbindelse med virksomhedens 25-års jubilæum er netværk og venner af huset inviteret til reception, og alle medarbejdere er inviteret til fest.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125