23948sdkhjf

Fynsk teknologivirksomhed gør klar til at træde på speederen

Svendborg-virksomheden Vid Firekill blev stiftet i 2008. Virksomheden udvikler sprinklersystemer, som via vandtåge bekæmper brand. Det fynske sprinklersystem fungerer ved langt lavere tryk end konkurrenternes, og det betyder, at vandforbruget er meget lavere, og dermed kan der spares masser af plads. Det skriver Fyens.dk.

- Vi har i mange år investeret i udvikling, produktion, godkendelser og sikring af patenter, men i 2021 begyndte vi så småt at sælge. Og nu har vi i alt 14 sælgere i Europa og USA, siger direktør Alex Palle til Fyens.dk.

Den 50 mand store virksomhed er derfor i gang med at ruste op. Alex Palle forventer, at der kommer otte-ti nye produktionsmedarbejdere til i det kommende regnskabsår plus et par administrative medarbejdere. Derudover kommer en god håndfuld rundt omkring i verden.

Vid Firekill har lige udvidet i Svendborg, hvor man har lejet sig ind i et par ekstra bygninger, så man nu er oppe på 2.000 kvadratmeter. Her har man montage af alle sprinklersystemerne, mens komponenterne leveres af danske underleverandører.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063