23948sdkhjf

77 mister jobbet: Bosch lukker fabrik i Esbjerg

Esbjerg-virksomheden Holger Christiansen, der siden 2008 har været en del af den tyske Bosch-koncern, lukker og slukker med udgangen af 2025. Det skriver Jydskevestkysten.

Det sker som led i en større strategisk omlægning. I Esbjerg-virksomheden betyder det, at 77 medarbejdere mister deres job.

- Vi er kede af, at har måtte annoncere nedlukningen af HC-Cargos hovedkontor her i Esbjerg. Holger Christiansen A/S har været en fast del af Esbjerg siden 1963, hvor Holger Christiansen startede sit firma, og lukningen markerer derfor slutningen på en æra, siger administrerende direktør Lars Almosetoft til Jydskevestkysten.

I sine velmagtsdage havde Holger Christiansen A/S 340 medarbejdere. Så sent som i 2022 var virksomheden igennem en større fyringsrunde, hvor man sagde farvel til halvdelen af de dengang 180 medarbejdere.

Holger Christiansen A/S blev grundlagt i 1963 af Holger Christiansen. Virksomheden er leverandør af autoelektriske produkter som startere, generatorer, klimakompressorer, elektriske reservedele og tilbehør.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063