23948sdkhjf

Carsoe åbner nyt servicecenter på vigtigt marked

Carsoe udvider forretningen med et nyt servicecenter beliggende på Tromsø havn

Norge er et vigtigt marked for Carsoe, der har specialiseret sig som leverandør af nøglefærdige fiskefabrikker på fiskefartøjer.

Nu opruster man yderligere med etableringen af et nyt servicecenter i den nordnorske by Tromsø. Med en beliggenhed bare 130 meter fra kajkanten, er det Carsoes at kunne levere hurtig og pålidelig service til de mange fabriksskibe, der lægger til i havnen.

- Fra vores nye lokation i Tromsø kan vi betjene vores kunder helt lokalt med reservedele, service og opgraderinger og være med til at holde deres fabrikker godt kørende, siger group service direktør, Johan Schwerin, i en pressemeddelelse.

Tromsø er allerede en kendt havn for Carsoes service team, der har ydet kontinuerlig support i byen to-tre dage om måneden i årevis. Med det nye servicecenter vil de nu have en fast, lokal base.

En vigtig lokation til service

Den store havn i Tromsø besøges af et utal af fiskeskibe hver dag, og fabriksudstyret ombord er en væsentlig faktor i at sikre en høj værdi af fangsten.

Fra det nye servicecenter vil Carsoe tilbyde hurtig lokal støtte til den norske fiskerflåde uanset udstyrsproducent.

- For os handler det om at være en pålidelig servicepartner for fiskere. Vi yder høj service for at sikre optimal ydeevne i fabrikken, uddyber Johan Schwerin.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062