23948sdkhjf

Inox køber del af Randers-firma

[i]Rutek A/S i Randers har solgt plasma- og vandstråleskæreaktiviteterne til Inox Stål Handelsselskab A/S[/i]
En af landets største grossister inden for rustfrit stål, Inox Stål Handelsselskab A/S i Ry, har overtaget plasma- og vandstråleskære-aktiviteterne i Rutek A/S i Randers, skriver Børsen.

- En væsentlig årsag til købet er, at kunderne i dag ønsker at samarbejde med færre leverandører, som til gengæld udbyder et komplet program, siger administrerende direktør Henry Hansen, Inox Stål, til Børsen.

Ry-virksomheden med 70 ansatte kan nu tilbyde sine kunder totalleverancer af både plader og skårne emner og et konkurrencedygtigt koncept på komponentsiden. Skære-aktiviteterne flyttes til Ry i løbet af året.

Rutek fortsætter med at levere værkstedsarbejde inden for svejsning og pladebearbejdning af rustfrit stål, som altid har været Randers-virksomhedens primære forretningsområde. Den beskæftiger nu 22 ansatte i værkstedet.

- I forbindelse med, at skærecentret flyttes til Inox i Ry, forbereder vi nu en udvidelse af aktiviteterne inden for værkstedsarbejde allerede i år. Det sker i forbindelse med, at vi styrker kapitalgrundlaget med salget af skæreaktiviteterne, siger administrerende direktør for Rutek, Steen D. Lildal, til Børsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203