23948sdkhjf

NEG Micon aktionærer accepterer Vestas bud

[i]Mere end 70 procent af NEG Micons aktionærer har accepteret Vestas ombytningstilbud. De to vindmøllefirmaer vil præsentere regnskaber samme dag. [/i]
NEG Micon A/S har besluttet at flytte offentliggørelsen af årsrapport for 2003 fra den 24. februar 2004 til den 17. marts 2004. Baggrunden er, at Vestas Wind Systems A/S nu har modtaget accept af Ombytningstilbuddet fra aktionærer i NEG Micon A/S, som repræsenterer mere end 70% af aktierne og stemmerettighederne i NEG Micon, hvorved betingelsen i Ombytningstilbuddet om accept fra mere end 66,7% af aktierne og stemmerettighederne i NEG Micon er opfyldt, oplyser Vestas Wind Systems i en fondsbørsmeddelelse.

Dermed mangler en fusion kun konkurrencemyndighedernes godkendelse. Processen forløber planmæssigt, og Vestas og NEG Micon har fortsat ikke kendskab til forhold, som indikerer, at godkendelserne fra konkurrence-myndighederne ikke kan opnås.

Vestas forventer at offentliggøre årsrapport for 2003 den 17. marts 2004, og på basis af ovenstående er det fundet hensigtsmæssigt at flytte offentliggørelsen af NEG Micons årsrapport for 2003 til samme dato.

Mere end 70 procent af NEG Micons aktionærer har foreløbigt accepteret Vestas ombytningstilbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079