23948sdkhjf

Uni-chains går styrket mod strømmen

[i]Hvor andre virksomheder fyrer medarbejdere og sparer for at få det til at løbe rundt har Uni-chains i Vejle fremgang og går mod strømmen med flere ansættelser og højere produktion og omsætning.[/i]
Uni-chains A/S i Vejle eksporterer mere end 90 pct. af sin produktion af transportbånd til mere end 60 lande verden over, og meget af afregningen foregår i amerikanske dollars. Alligevel lykkedes det i 2002/03 at fortsætte virksomhedens vækst, og ikke mindst indtjeningen, skriver ErhvervsBladet.

- Vi er tilfredse med resultatet, når vi tager udviklingen på valutamarkederne i betragtning med den lave dollar, fordi vi afregner en stor del af vores eksport i amerikanske dollars, siger Uni-chains adm. direktør John Damkjær til ErhvervsBladet

Uni-chains A/S, der fremstiller transportbånd af stål og plast til flere forskellige brancher, har i flere år målrettet bearbejdet markedet, startet ny fabrik i USA og satset en del på at komme ind på det tyske bilfremstillingsmarked.

- Tyske firmaer, der bygger anlæg til bl.a. bilindustrien, fødevareindustrien og papindustrien er godt med og leverer til hele verden. - De fremstiller ikke selv selve transportbåndene, og til dem har vi udviklet nogle produkter, som har et stort potentiale i fremtiden, siger John Damkjær til ErhvervsBladet.

Uni-chains-direktøren lægger overfor ErhvervsBladet ikke skjul på, at hans virksomheden har stor gavn af, at der findes så mange og så mange dygtige danske virksomheder, som leverer maskiner til fødevareindustrien. Dem leverer Uni-chains også deres rengøringsvenlige transportbånd til.

- Vi leverer globalt til fødevareindustrien, men det er godt for os at have et stærkt hjemmemarked med mange dygtige virksomheder, hvis ros og ikke mindst ris vi lytter meget til.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094