23948sdkhjf

E-business hæder til Louis Poulsen El-teknik

[i]Louis Poulsen El-teknik A/S har netop vundet e-handelsprisen 2004 og dermed endnu engang markeret sig som en af frontløberne i dansk e-handel. [/i]
Med en motivering, der bl.a. indeholdt formuleringerne ”frontløber, der igen-igen dokumenterer værdi-skabelse” og ”kontinuitet og fortsat kreativitet i udvikling af e-business model – i stigende grad med individuelle løsninger til kundesegmenter” tildelte juryen Louis Poulsen El-teknik A/S 1. præmien i kategorien e-handel til virksomheder.

Formålet med e-handelsprisen er at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandskab praktiseret på Internet. I år bestod juryen af chefkonsulent Mette Reissmann, Forbrugernes Hus, chef for TV2 Interaktiv Rune Bech, direktør Lars Krobæk, HTS, og MF Morten Helveg Petersen, Det Radikale Venstre. I sine bedømmelser af de over 150 tilmeldte løsninger, lagde juryen først og fremmest vægt på dokumenterede fordele, som kunder og virksomheder får ved at handle på nettet.

Louis Poulsen El-Teknik A/S har været dygtige til at bruge den indvendige side - det har de fået e-handelsprisen 2004 for.- Vi er både meget glade og meget stolte over prisen, fortæller marketingchef Kim Øxenholt, Louis Poulsen El-teknik. – Ikke kun fordi det er dejligt at opnå en så stor anerkendelse i konkurrence med over 150 andre virksomheder, der også er dygtige til e-handel, men i høj grad også fordi at vi har fået prisen som følge af, at over 40 % af vores omsætning nu er ”elektronisk. At andelen er så høj, skyldes at vore kunder i stigende grad tager e-business til sig fordi de opnår mærkbare og kontante besparelser. Vi føler derfor ikke kun, at vi har fået en pris for en teknisk løsning, men i høj grad fordi vi hjælper vore kunder til at blive mere effektive.

- Det vigtige for kunden er ikke teknikken i sig selv. Det er de resultater, den skaber i form af mere effektiv administration.

Kilde: Jern- og Maskinindustrien

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079