23948sdkhjf

Virk.dk virker ikke

[i]Internetportalen virk.dk, der var regeringens bud på at lette SMV’ernes kontakt til de offentlige myndigheder, virker ikke.[/i]
Regeringens internetportal for små og mellemstore virksomheder, Virk.dk, skulle have været en solstrålehistorie om, hvordan virksomhederne på en enkel og let måde kan indberette oplysninger til det offentlige. Men det storstilede initiativ, som skulle minimere buraukratiet, er foreløbig et flop, skriver nyhedstjenesten Comon ifølge JyllandsPosten onsdag.

De lovede tjenester er ikke blevet til noget endnu, og det har skræmt virksomhederne væk.

Målet var at få 50.000 virksomheder til at benytte Virk.dk. Kun 1500 har siden lanceringen den 2. september registreret sig som brugere. Samtidig er trafikken blot 10.000 besøgende om ugen mod et forventet niveau på 200.000.

- Vi har haft visse forsinkelser. Bl.a. har IBM været forsinket med en del af deres leverancer af platformen. Derfor er udviklingen af visse tjenester forsinket. Det er beklageligt, siger Ove Leth-Sørensen, adm. direktør for Virk.dk, til Comon.

I Dansk Industri (DI) tror fagchef Lone Saaby fuldt og fast på idéen med Virk.dk, men det hidtidige resultat er ikke overbevisende, mener hun.

- Vi tror meget på idéen og vil fortsat lægge pres på det offentlige. Men som det ser ud i øjeblikket er der hverken tid eller penge at spare for virksomhederne, siger hun til JyllandsPosten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078