23948sdkhjf

Kæmpe-ordre til Hydraulico

[i]Mellemøsten og Rusland køber ind i Odder. Ny ordre sender virksomheden tilbage på 2001 niveau, før nedskæringerne.[/i]
Hydraulico A/S i Odder, der i slutningen af 2001 sagde farvel til 13 ansatte, har fået endnu en kæmpeordre. Det betyder også, at virksomheden er nået tilbage til samme beskæftigelse som før fyringsrunden. Siden august er ni mand blevet ansat, primært i produktionen, så i dag er der 64 ansatte i Odder, skriver Horsens Folkeblad.

- Vi har fået en ordre på lige knap 30 mill. kr. i Mellemøsten, så der er rigtigt knald på lige nu. Halvdelen af den ordre, vi fik sidste år i august, skal ud her i slutningen af marts, så de to ordrer har betydet en voldsomt stigende aktivitet, siger direktør Torkild Salling med henvisning til sidste efterårs store ordre på 26 mill. Kr, til Horsens Folkeblad.

Og ved hjælp af en russisk medarbejder er Hydraulico også tæt på at få en stor ordre i Rusland, der kan blive det næste store marked for virksomheden, der primært eksporterer.

Hydraulico producerer og sælger hydrauliske presser, der kan presse f.eks. vaske, badekar eller benzintanke ud af et stykke metal. Specielt på den teknologiske side står virksomheden stærkt, men samtidig gør man meget ud af sin serviceafdeling, der skal kunne rykke hurtigt ud, hvis der er problemer med en presse hos en kunde.

Den nye ordre på ca. 30 mill. kr. er kommet, fordi Hydraulico har bevæget sig ind på et lidt andet forretnings-område end normalt, men ønsker af konkurrencehensyn ikke at fortælle, hvilket nyt markeds-segment, man nu er på vej ind på.

Som mange andre virksomheder led Hydraulico hårdt under virkningerne fra terrorangrebet i New York i september 2001. Men virksomheden valgte at satse på salg og marketing, det har man tidligere haft succes med, skriver Horsens Folkeblad.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079