23948sdkhjf

Metal-supply på forkant med udviklingen

[i]metal-supply.com og dens søsterportal wood-supply.dk er på forkant med udviklingen af e-markedspladser.[/i]
I mandagens udgave af JyllandsPosten kunne man læse om brugen af e-markedspladser i dansk erhvervsliv. Ifølge artiklen er der flere år til at e-markedspladser bruges til strategiske indkøb hos produktionsvirksomhederne. Danmarks Eksportråd er citeret for at mene:

- … at der vil gå nogle år endnu, før e-handel breder sig til også at omhandle varer der indgår i virksomhedens produktion.

Det er en sandhed med modifikationer, for allerede nu bruges metal-supply.com og dens søsterportal til strategiske indkøb blandt de mere end 200 medlemmer af portalen, der hver uge får flere, nye medlemmer.

Samtidig er metal-supply på trapperne med endnu en nyskabelse. Ikke alene forventes der at åbne endnu en brancheportal – electronic-supply.net – i løbet af dette år, men alle tre portaler baseres på samme database, så når man er medlem af en portal kan man søge på oplysninger om alle medlemmer på de tre brancheportaler for jern- og metalindustrien, træ- og møbelindustrien samt elektronikindustrien.

Metal-supply.com er på forkant med udviklingen.At der er tale om den rigtige vej at følge er der ingen tvivl om. Blandt andre mener Dansk Metal, st der gemmer sig utroligt mange arbejdspladser i det uopdyrkede e-handelsområde.

- Udbredelsen af e-business kræver både flere IT-medarbejdere, IT-investeringer og organisatoriske ændringer i virksomhederne. Et realistisk bud på beskæftigelses-mulighederne vil derfor være ca. 7.000 nye jobs til implementeringen af e-business, udtaler Dansk Metals IT-talsmand, Per Påskesen.

Metal-supply.com kræver til forskel fra andre portaler ikke nogen speciel it-kunnen eller systeminstallationer hos medlemmerne. En opkobling til Internettet er alt, hvad der kræves på den tekniske side, mens almindeligt it-kendskab på brugerniveau er alt, hvad den enkelte bruger behøver af forudsætninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082