23948sdkhjf

Nu tilbyder BARTO laserskæring - også øst for Storebælt

BARTO i Nakskov har hen over sommeren gennemført en større investering i nyt produktionsudstyr. Det drejer sig om nyt højteknologisk laserskæring- og kantbukmaskinel fra Trumf.
BARTO i henholdsvis Esbjerg og Nakskov har med udgangspunkt i de klassiske smedediscipliner skabt en solid virksomhed med speciale inden for laserskæring, kantbukning, dybtræk og svejsning i rustfrit stål.

Kantbukning og laserskæring - både øst og vest for Storebælt
Tidligere har BARTO’s mere teknologiske produktion fundet sted i Esbjerg, mens Nakskov var hovedsædet for de håndværksmæssige traditioner i forbindelse med svejsning og konstruktionsudvikling. Men efter at BARTO Nakskov i løbet af sommeren har installeret læserskæreren TruLaser 3030 og kantbukkeren TruBend 5130, kan BARTO nu tilbyde højteknologisk produktion begge steder - samtidig med at de håndværksmæssige traditioner holdes i hævd.

Kantbukkeren sikrer med sin automatiske tilspænding af værktøjer hurtig opstilling og omstilling, samtidig med at gentagelsesnøjagtigheden og præcisionen er stor. Laserskæreren kan med ét skærehoved bearbejde plader op til 1500x3000 mm - med en pladetykkelse på op til 20 mm.

I Esbjerg står blandt andet Trumatic HSL 4002 C i to udgaver. Det unikke ved disse maskiner er, at de, som de eneste i Danmark, er installeret med to skærehoveder, så der kan bearbejdes plader op til 2500x4000 mm. Det sikrer en lynhurtig - og meget præcis - laserskæring og en bemærkelsesværdig emnekapacitet.

BARTO tilbyder nu…
Med installationen af de nye maskiner i Nakskov og et tilsvarende produktionsudstyr i Esbjerg er BARTO nu godt rustet til fremtiden. Både produktionskapaciteten og kvaliteten i BARTO’s produkter er blevet yderligere øget, samtidig med at udbuddet af emner og konstruktioner er bredere end nogensinde. Og priserne er fortsat særdeles fordelagtige og konkurrencedygtige.

BARTO & HI Messen
BARTO deltager selvfølgelig også på Skandinaviens største industrimesse, HI Messen.

På deres stand, J2 7276, står repræsentanter fra både Nakskov og Esbjerg klar til at vise interesserede filmene om laserskæring og om produktion af specielle emner til bilindustrien - og selvfølgelig til en snak og en kop kaffe.

Læs mere på www.barto.as



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081