23948sdkhjf

Unimerco flytter ud

[i]Den danske værktøjsfabrikant til metal- samt træ- og møbelindustrien vælger nu også at flytte dele af produktionen udenlands.[/i]
Unimerco Group A/S, der producerer og udvikler værktøjs- samt serviceløsninger til industrien, har allerede selskaber i Tyskland, Sverige, Norge, USA og Storbritannien. Men den globale udvikling fortsætter også for den danske koncern, som leverer til primært bil- og maskinindustrien samt træ- og møbelvirksomheder.

- Vores kunder flytter i stigende grad til ikke mindst Kina og Centraleuropa. Den udvikling skal vi med på. Derfor vil vi i år etablere os de to steder, siger adm. direktør Kenneth Iversen fra den medarbejderejede Herning-koncern til JyllandsPosten.

Unimerco Group er i øjeblikket ved at ansætte en ny koncerndirektør, der får selskabets internationale udvikling som arbejdsområde.

- Vi har endnu ikke præcise bud på, hvor store virksomheder vi etablerer på de to markeder, og hvor placeringen præcist vil være. Men der skal og vil ske noget inden for de kommende måneder. Udviklingen går hurtigt med udflytning. Det må vi matche. Senere skal vi formentlig også være klar til at etablere os andre steder på kloden, mener koncernchefen ifølge JyllandsPosten.

Rusland samt Mellem- og Sydamerika nævnes som nogle af fremtidens muligheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078