23948sdkhjf

Plastfabrik delt og solgt

[i]Jysk Vacuum Plast er blevet delt i to og solgt til jyske virkosomheder, der viderefører hver deres del af produktionen.[/i]
Hollandsk ejede Styropack A/ S ved Glejbjerg øst for Esbjerg har solgt Jysk Vacuum Plast A/S i Esbjerg til to jyske plastproducenter, Sky-Light A/S i Varde og Gibo Plast i Viborg, som viderefører hver sin del af produktionen, skriver ErhvervsBladet.

Sky-Light overtager 29 af de 48 ansatte og har lejet bygningerne i det nordlige Esbjerg i tre år med forkøbsret, mens Gibo Plast, der indgår i den børsnoterede fynske koncern, SP Group A/ S, vil flytte produktionen til en af sine fabrikker.

Sky-light fremstiller i forvejen folier og termoformede emballager i Varde. Med købet styrkes termoformning, så virksomheden blandt andet kan blive førende som leverandør til gartnerisektoren.

Gibo Plast, der har produktion i Skjern og Viborg overtager den såkaldte UA-afdeling, der fremstiller tekniske emner i termoformet plast. Det omfatter bakker til intern transport og halvfabrikata til store dele af industrien, og den produktion vil inden for fire-seks måneder blive overført til en anden fabrik, hvor en del af de ansatte vil få tilbudt fortsat beskæftigelse, oplyser ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094