23948sdkhjf

EV Metal øger investeringerne

Der er så meget damp på kedlerne hos EV Metal i Ringkøbing, at ledelsen nu arbejder på at udvide kapaciteten. Det skal ske gennem øgede investeringer i maskiner.
Sidste år havde EV Metal en omsætningsvækst på 25 % og med udsigt til en lignende vækst i år, er virksomhedens maskiner efterhånden ved at være under pres. Derfor er virksomhedens ledelse for øjeblikket ved at føre en strategi ud i livet, der skal forøge kapaciteten. Det skriver Børsen.

- Vi mærker ingen nedgang i konjunkturerne, og det er vores plan at fastholde væksten. Blandt andet gennem kraftige investeringer. Vi er i dag 35 medarbejdere, og med et stort set uændret antal har vi øget omsætningen fra 13 mio. kr. til omkring 40 mio. kr. Men nu må vi udvide. Mens vi tidligere investerede i nye maskiner til erstatning for gamle, så øger vi nu også antallet, således at kapaciteten for alvor øges, udtaler økonomichef Klaus Agger til Børsen.

Efter planen vil EV Metal i fremtiden ikke kun satse på store serier af produkter, men i langt højere grad også på mindre serier af specialprodukter. For netop satsningen på de mindre serier gør virksomheden mindre sårbar over for nedgang hos bestemte kunder eller i bestemte brancher.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077