23948sdkhjf

Polsk ordre til FLSmidth

FLSmidth har opnået en ordre til en værdi af cirka 300 mio. kr. (40 mio. euro) på maskiner til udbygning af en cementproduktionslinie på Grupa Ozarow-cementfabrikken i Polen, ca. 160 km syd for Warszawa.
Leverancen omfatter blandt andet en ATOX-råmølle og en ATOX-kulmølle samt opgradering af ovn nr. 2 til en ILC lav-NOx ovn med tostrengs forvarmer og en Multi-Movable Cross-Bar (MMC) køler. Den nye linie får en produktionskapacitet på op til 7.000 tons klinker i døgnet.

FLSmidths datterselskaber FLSmidth MAAG Gear og FLSmidth Pfister skal levere henholdsvis gear og en kulmelsføder. Ordren omfatter endvidere førstegangs reservedele.

Ozarow-cementfabrikken er leveret af FLSmidth og blev startet op i 1978. Som et led i den polske regerings omfattende privatiseringsprogram blev fabrikken i 1995 solgt til CRH, en førende international byggematerialegruppe. Ozarow er i dag en af FLSmidths mest betydningsfulde kunder i Polen med en lang tradition for udvikling af nye projekter i samarbejde med FLSmidth.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening frem til slutningen af 2009, hvor produktionslinien sættes i drift.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093