23948sdkhjf

FLSmidth opnår banebrydende ordre på komplet mineralanlæg

FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af 785 mio. kr. (ca. 170 mio. australske dollars) med Aurox Resources Limited (Aurox) på levering af et komplet mineralanlæg samt tilhørende havnefaciliteter til oparbejdning af magnetit-jernmalm.
Anlægget skal opføres i West Pilbara-regionen i det vestlige Australien og er beregnet til i første omgang at skulle producere op til 6 mio. tons magnetitkoncentrat om året med mulighed for senere udbygning til 10 mio. årstons.

FLSmidth Minerals skal levere hele anlægget samt transportsystemerne fra minen via oparbejdningsanlægget til havneanlægget. En række FLSmidth-selskaber og -divisioner indgår i projektet med leverancer af udstyr og teknologi.

Ordren omfatter blandt andet et mobilt kegleknuseranlæg fra FLSmidth Minerals og FLSmidth KOCH, malmlagerudstyr samt lager- og skibslæsseudstyr til det færdige koncentrat ligeledes fra FLSmidth KOCH, semi-autogenmøller og kuglemøller fra FLSmidth Minerals, cykloner og pumper fra FLSmidth Krebs, udstyr til udfældning af koncentrat og affald samt klarings- og filtreringsudstyr fra FLSmidth Dorr-Oliver Eimco samt et komplet automationssystem fra FLSmidth Automation. FLSmidth Minerals skal endvidere assistere med koordinering af byggearbejder, montage samt opstart af anlægget.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125