23948sdkhjf

Heide Hansen Maskinfabrik med i kompetenceprojekt

”KompetenceVækst Horsens” er navnet på et projekt, som Horsens Ny Kommune satte i gang for to år siden. Nu har projektet fået Heide Hansen Maskinfabrik som deltager.
Globaliseringen og den internationale arbejdsdeling stiller i disse år store krav til omstilling af arbejdsstyrkens kompetencer. Det er nødvendigt, at virksomheden planlægger, hvor den skal være om tre-fire år og løbende udvikler medarbejdernes kompetencer efter det, der bliver brug for. Netop derfor er Heide Hansen Maskinfabrik A/S gået med i KompetenceVækst Horsens.

- Vi regner med, at virksomheden får en større konkurrenceevne i den globaliserede verden, og at vi får en højere kvalitet og effektivitet i produktion og service. Vi tror også, at vi hermed fastholder vores gode medarbejdere gennem udvikling og bedre udnyttelse af deres kompetencer, siger administrerende direktør Lene Heide Ankjær, og tilføjer:

- Alle medarbejdere på fabrikken har taget godt imod ideen, og efter de første to temadage, hvor der gennem gruppearbejde er kommet mange gode ideer frem, er vi nu klar til det videre forløb.

Kilde: Heide Hansen Maskinfabrik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078