23948sdkhjf

Grundfos klar til at udvide mexicansk fabrik

I sidste uge klippede dronning Margrethe den røde snor til Grundfos’ ny fabrik i Mexico, og allerede nu planlægger pumpekoncernen at udvide fabrikken for et større millionbeløb.
Den nye fabrik skal forsyne både det mexicanske og det store amerikanske marked med Grundfos-koncernens produkter, og allerede ved indvielsen løftede bestyrelsesformand Niels Due Jensen sløret for, at nye investeringer i fabrikken er på vej.

- Vi er meget stolte af, at Grundfos i øjeblikket tegner sig for den største igangværende danske investering i Mexico. Den 18.000 kvadratmeter store bygning, vi åbner i dag, repræsenterer sammen med den 100.000 kvadratmeter store grund en investering på 125 mio. kr. Og vi har allerede planlagt udvidelser, så vi omkring 2010 nok når op på en samlet investering på 350 mio. kr. Til den tid forventer vi, at antallet af lokale medarbejdere er steget fra de nuværende 150 til 500, sagde han ved indvielsen.

Grundfos har været til stede på det mexicanske marked siden 1994 med sit eget salgsselskab nær Monterrey. Den nye fabrik er et vigtigt element i Grundfos-koncernens vækststrategi for det nordamerikanske marked, der betragter markedstilpassede produkter i høj kvalitet og med korte leveringstider som afgørende succesfaktorer i et stærkt konkurrencepræget marked.

Kilde: Grundfos - http://www.grundfos.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13