23948sdkhjf

Migatronic har tocifrede vækstrater

Migatronic har netop offentliggjort årsregnskabet for 2007. Regnskabet viser en fremgang på flere fronter. Koncernomsætning på 417 mio. kr., svarende til en stigning på ca. 17%
Resultat af primær drift steg fra 14,3 mio. kr. til 19,6 mio. kr., og resultatet før skat steg fra 14 mio. kr. til 17,9 mio. kr. Dette resultat er opnået, på trods af at to af koncernens datterselskaber tilsammen i året har realiseret et tocifret milliontab; tab som dog var budgetteret og som kan henføres til investering i nye markeder – herunder Kina – samt restrukturering af Migatronics franske datterselskab.

Koncernens markedsposition er styrket på flere markeder, hvilket har bidraget væsentligt til den positive vækst. Det er specielt markederne i Europa, der er vokset kraftigt, herunder det danske marked, men også markederne i Asien har udvist en positiv udvikling. Fremgangen er udelukkende fremkommet ved organisk vækst. Selv om opkøb af konkurrerende virksomheder indgår i strategien, er der ikke i årets løb foretaget opkøb.

Migatronic koncernen beskæftiger ved årets udgang ca. 450 ansatte, heraf ca. 325 i Danmark, resten i 13 udenlandske datterselskaber.

Den positive udvikling, som Migatronic koncernen har gennemlevet de seneste 2-3 år, forventes at fortsætte i 2008, til trods for at konjunkturerne også for svejsebranchens vedkommende må forventes at flade ud og holde sig på det nuværende niveau.

Men med de tiltag, som Migatronic har foretaget især på det afsætnings- og produktudviklingsmæssige område i både ind- og udland, forventer selskabet at være i stand til at øge sin markedsandel på udvalgte markeder, og dette kombineret med aktiviteter på nye markeder danner baggrund for en fortsat forventet vækst på ca. 10% og et resultat på samme niveau som i 2007, dvs. i størrelsesordenen 16-19 mio. kr. før skat.

Kilde: Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11