23948sdkhjf

Messer tilbage på det tyske marked

Efter udløb af konkurrenceklausul producerer og sælger Messer Group atter tekniske og medicinske gasser i Tyskland via selskabet Messer Industriegase GmbH.
Efter salget af Messer Griesheim i 2004, accepterede Stefan Messer en tre års konkurrenceklausul omhandlende produktion og salg af industrigasser samt et års forbud mod anvendelse af brandet Messer i samme forbindelse.

Messer Industriegase GmbH får samme adresse som holdingselskabet Messer Group GmbH i Sulzbach nær Frankfurt am Main. Samtidig investerer Messer henved 90 mio. euro i forskellige ting, som fx produktionsanlæg I Siegen, North Rhine-Westphalen samt i Salzgitter, Lower Saxony. Disse anlæg vil være produktionsklar i løbet af efteråret 2009 og sommeren 2010 og vil forsyne alle brancher med nitrogen, oxygen og argon.

Yderligere 50 mio. euro investeres i et produktionsanlæg i Salzgitter AG, som dermed speeder yderligere op for tilbagevendingen til det tyske marked. Messer har indgået en aftale med Salzgitter Flachstahl GmbH hjemmehørende i Salzgitter AG om at oprette og drive en luftfabrik hos Salzgitter Flachstahl GmbH. Denne aftale gælder i 15 år og vil yderligere tilføre markedet nitrogen, oxygen og argon i større mængder.

Anlægget skal forsyne Salzgitter Flachstahl GmbH med oxygen og nitrogen til brug i produktionen, og Salzgitter Flachstahl GmbH forventer i denne forbindelse at udvide produktionen yderligere. Med anlægget skabes der muligheder for yderligere produktion i området inden for stål, og allerede nu har flere kunder vist interesse for igen at handle gas hos Messer. Blandt andet firmaet Peiner Träger GmbH, der producer stål, og derfor bygges nu en 30 km lang pipeline til Peiner for at forsyne firmaet.

Stefan Messer er glad for samarbejdet med Salzgitter AG, og ser frem mod nye aktiviteter igen i Tyskland for Messer.

Kilde: Messer Danmark - http://www.messer.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078