23948sdkhjf

Fremragende år for Søby Værft

Ærø-værftet havde kraftig fremgang i bruttoresultatet i 2007 – et år hvor specielt motor- og skibsreparationsafdelingen havde fremgang.
Søby Værft, der er Ærøs største arbejdsplads, endte med et bruttoresultat på 26,773 mio. kr., og dermed er der tale om en fremgang på ca. 8 mio. kr. i forhold til året før. Også driftsresultatet steg fra 3,442 mio. kr. i 2006 til 5,033 mio. kr. i 2007.

- Aktiviteten i motorafdelingen og skibsreparationsafdelingen har været en del større end året før. Værftet har haft sit første driftsår med den nye tørdok, hvilken er en betydelig årsag til den stigende aktivitet. Der har i forbindelse med optimering af forholdene omkring den nye tørdok været afholdt en del engangsudgifter i forhold til den daglige drift, skriver Søby Værft i sit årsregnskab.

Værftets ledelse betegner resultatet som tilfredsstillende og forventer også i 2008 et højt aktivitetsniveau – blandt andet fordi man p.t. er i gang med at bygge en serie orlogsfartøjer til det danske forsvar. Det første fartøj af en serie på seks blev leveret i 2007, og yderligere tre skal leveres i 2008.

Kilde: Søby Værft

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093