23948sdkhjf

Millionordre til Terma

[i]Den danske virksomhed Terma har fået en udviklingskontrakt til en værdi af 52 millioner kroner med det amerikanske firma General Dynamics.[/i]
Den danske virksomhed Terma indgik onsdag en udviklingskontrakt til en værdi af 8,5 millioner dollar med det amerikanske firma General Dynamics om at designe, udvikle og producere såkaldte gun pods til fremtidens kampfly F-35 Joint Strike Fighter. Det oplyser ritzau ifølge Berlingske Tidende.

Terma skal designe, udvikle og producere såkaldte gun pods til fremtidens kampfly F-35 Joint Strike Fighter.
Gun pods er beholdere til maskinkanoner, som kan monteres på undersiden af kampflyene.

Administrerende direktør i Terma, Børge Witthøft, vurderer, at kontrakten på sigt kan resultere i ordrer på 500-750 millioner kroner, når flyene kommer i produktion omkring år 2012.

- Det er et gennembrud for danske virksomheders deltagelse i Joint Strike Fighter. Vi har lagt et stort og intensivt arbejde i at bringe os i position, og nu er vi for alvor på banen. Vi arbejder på at komme med i flere andre ting i forbindelse med JSF, og jeg håber, at det er den første af en serie ordrer til dansk industri. JSF er jo en langstrakt affære, siger Børge Witthøft til Ritzau.

Danske Terma skaludvikle og producere gun pods til Joint Strike Fighter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062